May 15, 2011

♥ my beL0ved MRSM PC ♥

 

Hi teman-teman. 
^____^

Erk.. semenjak dua menjak ni, aku ada baca entry sorang kawan ni.
Wahaha.. Dia  share story2 n suwet memory kitorg tyme kat MRSM PC.
masyuk la baca entry tu.
tetiba je rasa rindu nak balik PC.
nak jadi budak2 balik !!
stress la jadi  jd belia ni 
*hik3.. cececesh,, aku dah belagak besau da neyh,, ihihi..
besau ke??
uhuk3,, besau kut,, selalu lau kwn2 ma aku tgk,, mesty reaction dey ol
--->  YASIRAH ke ni? wah,, tinggi, besau dah skrg ni ye. dulu kecik je,, haha.
then my reaction was like.. Erk?? besau sangat ko ambo ni?? haha. rase kecik jah,, 
kuang.kuang.kuang
 
 
Okeyh3,, cut the crap. Bebalik pada topik kita.. MRSM PC ku terchenta~~ hihi
So, entry untuk hari ini aku nak share moment2 suka duka kami bersama di sana X) 
 
enjoy la ye..  gambar2 kitorg spnjang hidup di PC.
hihi..
nak tak nak, kene tengok gak!!
PAKSA RELA TAU ♥ ♥  hihi 
 
ini muka budak 4 IQBAL tahun 2009

ni kitorg time f5.. hihhihi,, wif our mama terchenta. MAMA NAB & MAMA SUE  
 
ni,, amali HAJI.. hihi

kekanda ASH & wife terchenta,, haha

ngan cik NOMI.. tyme YDP

candidates YDP  ^___^

pesta buah ni

ARABIAN NITE.. princess nite la..

anual dinner 5A2

kami ngan ustazah tersayang

kelas kami tyme anual dinner

my rumie

ngan MAMA SUE

kelas kami time prep malam

yeay,, kami dah grad

grad.

Dah la kut aku uplod picca,,
nanti kang jd lembap cam siput cacat plok nok loading..
hihhihi..

wahaha..
ttba rasa aura budak2
nak jadi budak sklh balik, nak la.nak la.nak la.
hihhhihi..
boleyh x lau camtu?? hihi

orait arh,,
wa chow lu ye..

till then..
pom.pom.

9 comments:

  1. Rindu nyooooo pc...
    expeselli sek2 kelas...
    huhuhu

    letih jd bakal bdk u ni....
    bnyk kijo kene setel...

    huhuhhu

    ReplyDelete
  2. ehhh....
    dialog tuuu macam kenal jerrr...
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. hahahaa..
    tu arh cam keenal ye pah..
    agak2nye dialog oang tua same je sume. hiihih

    ReplyDelete
  4. owhh..u bce blog i ke yasirah??hahahahaha

    ReplyDelete
  5. mu bce blog aq ke yasirahh???hahahahahahha

    ReplyDelete
  6. hahaa.
    yer la shahir uish,,
    aku baca blog mg ..
    ngeh3,,,

    ReplyDelete